Decoline heeft sinds jaren een exclusief partnership met deze Duitse topfabrikant van kwalitatief hoogwaardige decoratieve gordijnrails en -roedes.

Sinds 150 jaar vervaardigt het familiebedrijf Büsche als één van de weinige Duitse gordijngarniturenleveranciers uitsluitend in Duitsland. Büsche staat voor traditie. Het kan rekenen op het vakmanschap van toegewijde medewerkers die de productoppervlakken nog met de hand afwerken. Bovendien staat Büsche ook voor innovatie dankzij proces geoptimaliseerde productiemethodes en een nauwe samenwerking met internationaal actieve productontwerpers (zoals Schmiddem Product Design).

Büsche biedt een unieke verscheidenheid aan producten, gecombineerd met een hoge mate van veiligheid, exclusiviteit, betrouwbaarheid en ondersteuning.

Dankzij CO²-geoptimaliseerde fabricageprocessen, het steeds verder toenemende gebruik van messing zonder loodgehalte en verpakkingsmaterialen die tot het essentiële zijn gereduceerd, hecht Büsche belang aan ecologische verantwoordelijkheid. Bovendien worden alle producten met de hand afgewerkt in overeenstemming met de Europese milieurichtlijnen.

Büsche partneraanbod

Decoline heeft een bewuste selectie van Büsche producten opgenomen in de Tech Line catalogus. Dit zijn producten die we veelal op stock hebben en uit voorraad kunnen leveren.

Daarnaast kunnen we het volledige assortiment van Büsche producten op bestelling leveren. Zie hiervoor de aparte Decoline Designed by Büsche catalogus.

Büsche catalogus