Gooi jij ook eens in de paar maanden jouw interieur om?

Met een flexibel ophangsysteem is het heel makkelijk om ook je muren telkens opnieuw anders in te richten. Decoline werkt voor het ophangen van kunst en het inrichten van je muren samen met Artiteq, de productspecialist voor allerlei ophangkwesties.

Ophangdraden kunnen op elke gewenste plek in de rail worden geklikt. Eindeloos wisselen en verplaatsen van wanddecoraties!

We garanderen een veilige en flexibele manier om schilderijen en wanddecoraties op te hangen.

Artiteq hecht belang aan de ecologische voetafdruk. Doordat je de wanden niet beschadigt, is opnieuw verven minder snel nodig. De ophangrails zijn perfect recycleerbaar. Voor de onderdelen wordt gestreefd naar minder materiaalverbruik.

Artiteq hecht belang aan de ecologische voetafdruk. Doordat je de wanden niet beschadigt, is opnieuw verven minder snel nodig. De ophangrails zijn perfect recycleerbaar. Voor de onderdelen wordt gestreefd naar minder materiaalverbruik.

Flexibel
makkelijk en snel ophangen en verplaatsen zonder beschadiging aan de wanden

Plafondaansluitend
eenmalige montage aan de wand, tegen het plafond en zelfs achter een sierlijst

Gebruiksvriendelijk
ophangen en/of verplaatsen zonder de wanden te beschadigen

Sterk en betrouwbaar
voor schilderijen en andere wanddecoraties

10 jaar garantie

Artiteq partneraanbod

Er is oneindig veel keuze in wanddecoraties die je met de Artiteq schilderij ophangsystemen kunt ophangen. Het zou voor Decoline te ver gaan om al deze mogelijkheden op te nemen in de Tech Line catalogus. Maar uiteraard kun je alle Artiteq producten wel bestellen via ons. Een greep uit het aanbod:

Het ophangen van grote bedrukte wandpanelen

Het Artiteq Back Frame Hanging System is een montagesysteem dat speciaal is ontwikkeld voor het ophangen van grote wandpanelen gemaakt van aluminium (Dibond), forex of acryl. Niet alleen hang je een wandpaneel met dit systeem veilig en makkelijk aan de muur; het creëert ook diepte en schaduw tussen het paneel en wand. De speciaal ontworpen Power Corners geven 3 mogelijkheden om de panelen op te hangen: vast, beveiligd of flexibel

Display IT LED – Flex

Opvallen met LED panelen. Dit raampresentatie kabelsysteem met LED verlichting zorgt voor een optimale en een opvallende presentatie van producten en diensten. Het is uitermate geschikt om toegepast te worden als raampresentatie systeem in etalages, daar waar de informatie dag en nacht mag opvallen! Het is mogelijk om de rail aan de wand of het plafond te monteren. De adapters zijn in een handomdraai in- en uit de rail te draaien voor een flexibel gebruik van het systeem. De A3 en A4 LED panelen zijn in liggend en staan formaat te gebruiken en voorzien van een heldere LED verlichting.

Botaniq

Hangbloempot voor aan de ophangrail. Haal meer groen in huis met de Botaniq hangbloempot! Creëer een verrassend en dynamisch effect door meerdere Botaniq hangbloempotten naast elkaar te hangen. Kies je kleur en combineer met meerdere andere hangpotten op verschillende hoogtes om je interieur een urban jungle en natuurlijke touch te geven! De Botaniq wordt geleverd met twee 1mm perlon Twister ophangdraden en twee Micro Grip haken, zodat je hem gemakkelijk op de juiste hoogte kunt hangen binnen de ophangrail van Artiteq.

Artiteq catalogus