WE ARE DECOLINE

Decoline is sinds 1990 actief als producent én distributeur van gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogstaande gordijnophangsystemen.

Daarnaast behoren unieke en professionele totaaloplossingen in raamdecoratie tot het assortiment. Door constante product-, service-innovaties én hoge kwaliteitsstandaarden is het bedrijf een toonaangevende speler in de raamdecoratiemarkt. Het bedrijf werd eind 2019 overgenomen door de investeringsgroep Renardmont. Hierdoor kan Decoline haar onafhankelijke koers verderzetten en blijven inzetten op innovatie en groei.

Met een team van meer dan 45 medewerkers realiseert Decoline vanuit het hoofdkantoor in Pelt (België) meer dan 70% van de verkoop uit eigen ontwikkelingen.

WE INSPIRE

Decoline is sinds 2022 main partner @The Hub Antwerpen & The Hub Gent

Een creatieve speeltuin voor interieurarchitecten en liefhebbers van design
inspiratie | showroom | events | project meetings | materiaal & product advies

> thehub.be

Eigen R&D

Eigen assemblage

Eigen atelier

Voor elk type raamdecoratie een passende oplossing

De totaaloplossing voor raamdecoratie

ONZE PARTNERS

Decoline werkt voor het ophangen van kunst en het inrichten van je muren samen met Artiteq, de productspecialist voor allerlei ophangkwesties.

Decoline is de exclusieve verdeler voor de Benelux van de producten van Blindspace. Blindspace is een wereldwijde leverancier van oplossingen voor het verbergen van gordijnsystemen in het plafond en in de muur.

Decoline heeft sinds jaren een exclusief partnership met deze Duitse topfabrikant van kwalitatief hoogwaardige gordijnrails- en -roedes.

Onze Britse partner Byron&Byron produceert al sinds 1984 ambachtelijke en traditionele houten gordijngarnituren, robuuste roedes en flamboyante eindknoppen en accessoires die gezien mogen worden.

Dauby is onze leverancier voor het Milton gamma, ambachtelijke metalen gordijnroedes. Daarnaast is Dauby importeur van exclusief deur-, raam- en meubelbeslag en biedt daarnaast een groot aanbod aan badkamer- en keukenaccessoires en metalen en bronzen tegels.

Decoline werkt voor automatisatie en motorisatie samen met Somfy waardoor slim wonen werkelijkheid wordt.

ONZE MISSIE, VISIE & WAARDEN

ONZE VISIE

De rol van raamdecoratie is het creëren van momenten, het scheppen van sferen in een huiselijke en professionele omgeving.

De consument kan met Decoline producten oneindig combineren en zo naar hartenlust de passende sferen creëren.

ONZE MISSIE

Continu doorontwikkelen van ophangtechnieken en de totaaloplossing waarbij de ophangtechniek, de stof en confectie naadloos, harmonieus en perfect in elkaar overgaan.

Deze missie wordt ondersteund door de volgende ambities.

Dagelijks werken wij vol inspiratie om deze verder te optimaliseren: Het werken via en het verder uitbouwen van een evenwichtig netwerk van dynamische interieurspecialisten die onze duurzame partners zijn. Deze interieurspecialisten adviseren de consument en dragen zorg voor de plaatsing.

Het continue innoveren en verbeteren van onze ophangtechnieken en totaaloplossing. Dit doen wij met de R&D-afdeling en het competence centre dat nieuwe producten ontwikkelt en garant staat voor het borgen van de kwaliteit

Het ondersteunen van onze partners met een punctuele after-sales service organisatie.

ONZE WAARDEN ZIJN

Curious:> wij zijn nieuwsgierig en leergierig en willen meer weten over nieuwe ontwikkelingen.

Committed: wij zijn vastberaden alles in het werk te stellen om zeer tevreden klanten te hebben.

Creativity: wij wenden al onze creativiteit aan om tot passende oplossingen te komen qua product en service.

Connected: wij voelen ons verbonden met al onze ‘stakeholders’ en relevante ontwikkelingen rondom ons.